dilluns, 20 d’abril del 2009

Sant Jordi a la Biblioteca

Hola!

Us volem recordar les activitats que la Biblioteca realitza per Sant Jordi.

Exposició de les novetats de Sant Jordi: des del 20 fins al 30 d'abril. Hi trobareu les novetats infantils i juvenils més destacades.
YYYY
Parada de Sant Jordi a la Plaça Major: el dia de Sant Jordi ens trobareu tot el dia (matí i tarda) a la Plaça Major amb una selecció de novetats infantils i juvenils i amb el Llibre gegant que han confeccionat les escoles i instituts de Banyoles.

Entrega de premis del concurs del Punt de llibre: a 1/4 de 6 de la tarda es farà entrega dels premis als artistes guanyadors del concurs. Dues categories: de 0 a 5 anys i de 6 a 9 anys

Espectacle familiar: a 2/4 de 6 de la tarda els alumnes de l´últim curs de l'Aula de Teatre (Aula de Teatre-3) interpretaran, en clau d'humor, els relats curts que han redactat els alumnes de les escoles i els intituts de Banyoles. Per a tots els públics.

A més a més, en col·laboració amb les escoles i instituts de Banyoles, l'Àrea de Festes, l'Àrea d'Educació i el Centre de Recursos Pedagògics del Pla de l'Estany hem organitzat una gimcana literària per a tots els alumnes de les escoles i instituts que hi vulguin participar.
III
Visca Sant Jordi i ens veiem a la Plaça!!