divendres, 24 d’abril del 2009

Racó de l'il·lustrador: Mercè Arànega

La Mercè Arànega és una d'aquelles il·lustradores que han fet present la seva obra en un munt de publicacions adreçades als infants. El seu estil és desimbolt i alegre. A la Biblioteca tenim molts títols de contes que han estat il·lustrats per ella.


A la Mercè li agrada molt el contacte directe amb els nens i les nenes, per això, li encanta visitar les escoles i les biblioteques.

Fa poquet va visitar el CEIP La Draga de Banyoles, que està molt a prop de la biblioteca, i va ensenyar a la mainada alguns dels secrets que utilitza per il·lustrar i escriure els seus contes . La Mercè va dir que "els contes surten de la punta dels dits".

Us convidem a la Biblioteca perquè gaudiu amb les il·lustracions de la Mercè. Us ho passareu molt bé!

dilluns, 20 d’abril del 2009

Sant Jordi a la Biblioteca

Hola!

Us volem recordar les activitats que la Biblioteca realitza per Sant Jordi.

Exposició de les novetats de Sant Jordi: des del 20 fins al 30 d'abril. Hi trobareu les novetats infantils i juvenils més destacades.
YYYY
Parada de Sant Jordi a la Plaça Major: el dia de Sant Jordi ens trobareu tot el dia (matí i tarda) a la Plaça Major amb una selecció de novetats infantils i juvenils i amb el Llibre gegant que han confeccionat les escoles i instituts de Banyoles.

Entrega de premis del concurs del Punt de llibre: a 1/4 de 6 de la tarda es farà entrega dels premis als artistes guanyadors del concurs. Dues categories: de 0 a 5 anys i de 6 a 9 anys

Espectacle familiar: a 2/4 de 6 de la tarda els alumnes de l´últim curs de l'Aula de Teatre (Aula de Teatre-3) interpretaran, en clau d'humor, els relats curts que han redactat els alumnes de les escoles i els intituts de Banyoles. Per a tots els públics.

A més a més, en col·laboració amb les escoles i instituts de Banyoles, l'Àrea de Festes, l'Àrea d'Educació i el Centre de Recursos Pedagògics del Pla de l'Estany hem organitzat una gimcana literària per a tots els alumnes de les escoles i instituts que hi vulguin participar.
III
Visca Sant Jordi i ens veiem a la Plaça!!

dilluns, 6 d’abril del 2009

Escollim el punt de llibre de Sant Jordi

Per Sant Jordi un punt de llibre!
13 CONCURS DE DIBUIX INFANTIL

Des d'avui i i fins el dijous 9 d'abril
vine a la biblioteca i tria el dibuix que més t'agradi.

El 23 d'abril,
Diada de Sant Jordi, a la Plaça Major a 2/4 de 6 de la tarda es donarà a conèixer el punt de llibre guanyador i es lliurarà el corresponent premi.